Tilbud på IT kurser

13092007-0240 (1)

IT virksomheden Segment tilbyder lige nu rabat på en række af deres kurser. Så skal din virksomhed have et kompetenceløft inden for f.eks. Excel eller Windows 8 administration, kan man med fordel gøre det nu.

 

Kurserne hos Segment

IT virksomheden Segment tilbyder en lang række kurser, services og produkter inden for uddannelse, kompetenceudvikling, IT løsninger og drift/support vedrørende IT verdenen. Segment henvender sig hovedsageligt til virksomheder, så trænger din virksomhed til uddannelse inden for f.eks. brugen af officepakken tilbyder Segment flere kurser i denne kategori. Segment kan også yde support og vejledning til den daglige drift af IT’en i din virksomhed. Det kan f.eks. være i forbindelse med integration af nye programmer eller processer.

Lige nu tilbyder Segment 30 % rabat på en række kurser. Det drejer sig om følgende kurser:

  • 19/11 – 2 dage – Excel 2010 Intro
  • 05/12 – 1 dag – Learning Powershell 3
  • 13/01 – 5 dage – Administering Windows Server 2012
  • 20/01 – 5 dage – Automating Administration with Windows PowerShell
  • 17/02 – 5 dage – Managing and maintaining Windows 8

Gratis kursusdage for de udvalgte

Virksomheder med en licensaftale fra Microsoft, med tilhørende “Software Assurance” har retten til at upgradere sin software inden for en vis årrække. Disse virksomheder tildeles en såkaldt SA Voucher. Denne SA Voucher kan indløses hos Segment. En SA Voucher kan hos Segment bl.a. bruges til kursusdage med fokus på MCP kurser(BackOffice) og meget andet.