Spar tid og penge med et effektivt kasseapparat

Specificér din virksomheds behov og find den bedste løsning

Kasseapparater er ikke længere en kasse med 30 knapper og en pengeskuffe. Kasseapparater kan I dag håndtere en lang række funktioner for dig, så du slipper for manuelt arbejde. Blandt andet kan et kasseapparat håndtere lagerstyring, bogføring og kan desuden kobles til din webshop, så den selv opdaterer lagerbeholdning, når der bliver solgt noget fra lageret. Kassesystemer leveres desuden med en lang række tilbehør, som din virksomhed kan få brug for i højere eller mindre grad afhængigt af virksomhedens størrelse og branche. Læs mere på www.kasseapparatpriser.dk.

Kasseapparater med touch screen

I dag kan du få kasseapparater med touchscreen. Brugergrænsefladen er således lækker og overskuelig og skærmen er desuden nem at tørre af, hvilket bidrager til god hygiejne. Brugervenlighed sikrer også, at du kan arbejde hurtigt og effektivt, når du betjener kunder, og det sparer dig tid og penge i længden. Undervurder derfor ikke et kasseapparat med intuitivt software og touch skærm.

Lagerstyring giver dig overblik

Som tidligere nævnt kan kasseapparater leveres med indbygget lagerstyrings-software. Lagerstyring giver dig et præcist overblik over din aktuelle lagerbeholdning og sikrer, at du aldrig løber tør for varer. Du kan via kasseapparatet foretage bestillinger af de varer, du ønsker. Alternativt kan lagerstyrings softwaret klare bestilling af varer for dig, så du ikke skal røre en finger. Det sparer dig tid og penge.

Automatisk bogføring minimerer administrativt arbejde

Udover lagerstyring kan visse kasseapparater bogføre dagens salg og fratrække varerne fra lageret, når de sælges. Hvis din virksomhed både har en fysisk butik og en webshop, kan visse kasseapparater forbindes med webshoppen, så de begge er forbundet til det samme, opdaterede varelager. Det sikrer, at du altid har overblik og ikke pludselig står med ordrer på udsolgte varer. Automatisk bogføring kan altså spare dig for penge og frustrationer og sikre et effektivt salgsflow, som ikke pludselig går i stå. Det gavner din virksomhed – og din revisor bliver henrykt.

Hvad er prisen på et kasseapparat?

Det er ikke muligt at sætte en fast pris på kasseapparater, da prisen afhænger af kvalitet, funktioner samt medfølgende tilbehør. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser om, hvilke funktioner din virksomhed har brug for. Når du har specificeret din virksomheds behov, kan du gå på jagt efter et nyt kasseapparat. Kasseapparatpriser.dk har udviklet en service til dig, som ønsker et overblik over de forskellige muligheder. Vi har direkte kontakt til leverandører inden for kasseapparater og kan sende dig op til flere gratis og uforpligtende tilbud. Besøg kasseapparatpriser.dk og læs meget mere om kasseapparater.