Spar penge på din varmeregning

Tag-renovering

Første kvartal af 2016 er ved at nå sin ende, og opgjorte varmeregninger fra sidste år bliver netop nu sendt ud til samtlige boligejere og lejere. Den hvide kuvert ser som sådan ikke så skræmmende ud, men tallene på papiret kan derimod være en gyser i sig selv.

Første antagelse er oftest, at der må være sket en fejl. Så meget varme kan du da umuligt have brugt på et år! Du mærker på radiatoren. Selvom der er frysende koldt i din lejlighed, så brænder den som en god kamin. Hvordan kan det hænge sammen?

“Ups! Mit hus var vist et håndværker-køb”

Utrolig mange førstegangskøbere af hus, erhverver sig en bolig med år på bagen. Disse er billige, men har også ofte et par omkostningsfulde fejl og mangler, som der med årene skal rettes op på. Nogle af disse er man måske slet ikke klar over ved erhvervelse af huset, og så kan det snildt blive en grim oplevelse.

Det virker måske ikke så slemt, mens du sidder med et stort tandpastasmil, i gang med at underskrive købsaftalen på huset. Når fejlen så skal rettes og pengene skal falde, er smerten og bekymringerne en anden.

Èn af de rettelser, som der skal laves ved et billigt erhvervet hus, er ofte taget. Det er ingen hemmelighed, at pålægning af et nyt tag, koster en bondegård. Dog er det en super god investering, og til tider også absolut nødvendigt. Ydermere kan du faktisk spare på din dyre varmeregning, ved at sørge for, at dit tag er fuldt isoleret.

Billige håndværker under dansk lovgivning

Danske håndværkere er bestemt ikke billige i drift, til gengæld er de super pålidelige. I Danmark er håndværkere nemlig underlagt en masse reglementer og love, der skal sørge for, at du som kunde får den bedste oplevelse.

Faktisk findes der dog en måde hvorpå du både kan spare penge på dine håndværkere, og samtidig modtage et fantastisk stykke håndværk. Virksomheden WORKPRO har eksempelvis indgået et samarbejde med flere polske håndværkerfirmaer. Disse er super dygtige, effektive og så er de meget konkurrencedygtige, hvad angår timeløn.

WORKPRO og dennes samarbejdspartnere er som arbejdere i Danmark alle bekendte med og underlagt den danske skattelov samt regler for udstationering af håndværkere. Kort sagt, så har du intet at frygte ved brug af polske håndværkere fra WORKPRO. Hverken økonomisk, lovmæssigt eller kvalitetsmæssigt.