Spar penge på din husforsikring

Forsikringsjunglen kan være lang og svær at overskue. Når du f.eks. skal tegne en husforsikring, er der mange forsikringsselskaber, som ønsker, at du tegner din husforsikring hos dem. Vi vil i denne guide vise dig, hvordan du finder den rigtige husforsikring til den rigtige pris.

Sådan sparer du penge

På Mikonomi.dk kan du nemt og hurtigt få den husforsikring, som passer bedst til dine behov og ønsker. Mikonomi.dk er en sammenligningstjeneste, hvor du som bruger kan indtaste dine oplysninger i forhold til forsikringer. Ud fra de oplysninger du har indtastet, vil du blive kontaktet af 3 forsikringsselskaber, som hver kommer med sine tilbud på en husforsikring, som passer til dig og din situation.

Herefter har du mulighed for, at vælge en af de 3 husforsikringer, som de tre forsikringsselskaber tilbyder dig. Du har dog som bruger også mulighed for, ikke at vælge nogen af husforsikringerne, hvis du ikke synes, at disse er attraktive nok.

Denne ydelse er 100% uforpligtende, og for dig som bruger også 100% gratis. Udover den gratis og uforpligtende ydelse, får du også Mikonomi.dk til at gøre arbejdet for dig, og via de 3 tilbud forsikringsselskaberne giver dig, får du også et hurtigt og klart overblik over priserne på din husforsikring.

Hvorfor vælge en husforsikring?

Der er mange gode grunde til, at vælge at tegne en husforsikring. En husforsikring dækker mange af de skader på dit hus, som vil være dyre, selv at skulle betale for.

Har du f.eks. oplevet oversvømmelse i forbindelse med et voldsomt skybrud, vil en husforsikring dække for de skader, som skybruddet har forårsaget. Ville du selv skulle betale for de skader, vil det være en dyr omgang og tage hårdt på pengepungen.

Dertil skal det også siges, at en husforsikring også omfatter en brandforsikring. Står du og skal låne penge til at købe et nyt hus, vil din bank eller realkreditinstitut forlange, at du har tegnet en brandforsikring på dit hus.

Fordele ved at sammenligne husforsikringer

Der er mange fordele ved, at sammenligne husforsikringer online. For det første vil du ud fra dine egne oplysninger, få tilbudt 3 husforsikringer, som er skræddersyede efter dine behov. Du er derfor stor mulighed for, at mindst en af de 3 husforsikringer vil være attraktiv for dig.

Derudover vil du også drage fordel af, at forsikringsselskaberne ved, at de konkurrerer mod hinanden. De ønsker naturligvis allesammen, at du tegner din husforsikring hos dem, og vil derfor forsøge, at tilbyde den mest attraktive husforsikring til den mest attraktive pris.

Endnu en fordel er, at disse tilbud er 100% gratis og uforpligtende. Du kan dermed ikke risikere, at tabe noget på, at gøre brug af denne ydelse. Sammenligningstjenesten er lavet til forbrugerne, for at gøre processen omkring optegning af nye forsikringer mere overskuelig.