Spar penge på varmeregningen med ordentlig isolering

Er du træt af tårnhøje varmeregninger? Står radiatoren altid på fuld skrue, og der er stadig kun lige akkurat varmt nok i boligen til at opholde sig`. Hvis du ikke har isoleret dig ordenligt, kan det nærmest være lige meget, hvor meget du skruer op for varmeapparaterne, da varmen alligevel vil smutte direkte ud.

Start med en termografering

Med en termografering får man belyst de steder, hvor der er behov for isolering, og man har langt nemmere ved at lave en god prioritering. Det kan være utroligt værdifuldt at få foretaget en termografering af boligen, hvis man skal igang med et isoleringsprojekt. Her får man et visuelt brugbart værktøj, hvor man se, hvor boligen har sine svagheder.

Hvornår kan en termografering foretages?

Det kommer meget an på temperaturen, da en termografisk måling bliver bedre, jo større forskel der er på temperaturen inden for og uden for boligen. Det er altså meget svært om sommeren, da temperaturforskellen vil være meget lille, med mindre man vælger at opvarme bygningen uforholdsmæssigt meget. Derfor anbefales det, at man får lavet sin termografiske måling hen over vinteren (og måske også lige i månederne før og efter vinteren).

Hvilke typer isolering findes der?

Der findes rigtig mange typer isolering, og her bør man konsultere en fagmand, når man skal finde ud af, hvilken type isolering der bør benyttes i ens bolig. En rigtig populær isoleringsform er hulmursisolering, hvor man benytter hulrummet mellem inder- og ydervægge. Her sprøjter man papiruld ind i det helt eller delvist tomme hulrum, hvilket kommer til at skabe den øgede isolering.

Kan din bolig hulmursisoleres? Kontakt Isoleringskompagniet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig kan hulmursisoleres, bør du altid kontakte en ekspert, og her kan vi anbefale Isoleringskompagniet, der tilbyder, at de kommer ud, foretaget en optisk måling og får klargjort, om din bolig er klar til at blive hulmursisoleret. Det er ganske uforpligtende at få Isoleringskompagniet ud, og de giver gerne et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave, så du ved, hvor stort omfanget af opgaven er, og kan træffe den helt rigtige beslutning.

Besøg Isoleringskompagniets hjemmeside lige her