Spar penge på din oversættelse

Har du ofte brug for at få oversat dokumenter, kan det være en dyr fornøjelse. Mange oversættere tager en alt for høj pris, for det arbejde de reelt set udfører. Det har en dansk virksomhed med ny softwareløsning beslutte sig at gøre noget ved.

LingoBob.com

Det drejer sig om det danske oversættelsesbureau LingoBob. LingoBob er en ganske ny virksomhed, som er grundlagt her i 2013. LingoBob har dog allerede opnået en vis anerkendelse, og har fine referencer fra en række danske virksomheder. LingoBob oversætter mellem ikke mindre end 73 forskellige sprog. De garanterer endda at oversættelse bliver lavet af en oversætter, med modersmål i det specifikke sprog der ønskes oversat.

Konceptet bag LingoBob

Hvad er så hemmeligheden bag LingoBob? Det innovative og grunden til at LingoBob kan oversætte mellem 73 sprog, skal findes i en nyudvikle software. Softwaren gør det muligt at flere tusinde professionelle oversættere, kan hjælpe med at oversætte netop din tekst. Grundet det store antal oversættere garanterer LingoBob, at der er en oversætter med modersmål i det sprog du ønsker oversat.  Med det store antal oversættere følger også en garanti for, at der er en oversætter som er ekspert i det fagområde du søger. Har din virksomhed f.eks. en spansk kunde, og du har brug for at få oversat forsikringsbetingelserne, kan LingoBob hurtigt, billigt og med viden indenfor området oversætte din tekst.

Pris- og kvalitetsgaranti

LingoBob har desuden pris- og kvalitetsgaranti. Virksomheden lover at du ikke kan få leveret mere kvalitet, til samme pris ved noget andet dansk oversættelsesbureau. For at LingoBob kan leve op til deres garanti om prisgaranti, garanterer virksomheden er de matcher ethvert tilbud, som er bedre end det de kan tilbyde.

Kvalitetsgarantien fungerer på den måde, at LingoBob udbedrer fejlene eller betaler fuld kompensation, hvis kunden stadig er utilfreds med oversættelsen.