Spar penge med rygestop

smoke

Det er ingen hemmelighed at der findes mange rygere i Danmark. Der kommer nye rygere til hele tiden, og desværre ser vi også en tendens til, at det er de voksne rygere der dør først. Det er en synd og skam at der stadig idag er nogle som starter med at ryge, trods de skader det kan gøre.

Hvis man har et familiemedlem eller en ven som er ryger, har man nok også opdaget, at det ikke hjælper at blive ved med at prikke til dem. Mennesket er til dels et stædigt og stolt væsen, og det bliver vist ved, at selvom vi kender faren, så skal det ikke være noget andre peger ud for os.

Den vigtigste grundsten i starten på et rygestop, er at ville. Rygeren skal selv være oprigtig motiveret til at stoppe. Når den beslutning er taget, kan man hos graafland.dk få videre hjælp, til at ændre sine vanemønstre. Man mærker hurtig en forskel, og de fleste kan nøjes med 1 eller 2 sessioner.

Drop cigaretten og spar penge

Idag koster en pakke med 20 Prince cigaretter ca. 44 kr stykket. En gennemsnitsdansker ryger omkring 5 cigaretter på en normal hverdag, det betyder en pakke holder 4 dage. Det betyder at på en måned skal der købes 7 pakker til en samlet månedligt forbrug af 308 kr, og en årligt forbrug på 3.696 kr.

Det er en del penge at spare, og bruge til noget andet som fx opsparing, ferie, nyt friskt tøj. Men det er ikke den eneste grund til at stoppe. Ens helbred forbedres også væsentligt, levetiden øges, motion bliver nu nemmere og smags- og duftesansen kommer i spil igen.

Det er dog ikke kun det indre som mærker en ændring. Ens hud bliver pænere, tøjet lugter ikke længere, hjemmet vil slippe for de misfarvede vægge og lofte. Ens miljø bliver i det hele taget forbedret, og livsglæden øges også.