Spar penge med et telefonsystem

Du er nok ikke klar over hvor mange penge din virksomhed kan spare, hvis I får jer et ordenligt telefonsystem fremfor bare at bruge en normal telefonlinje. Men det kan faktisk ret godt betale sig at købe et ordentligt telefonsystem, selvom det virker som en stor engangsudgift. Hvis du gerne vil læse mere om telefonsystemer rent generelt, kan du besøge dette website: www.telemarketing-priser.dk.

Der er mange fordele ved et telefonsystem

Der er faktisk flere fordele ved et telefonsystem end du sikkert lige går og tror, for et telefonsystem er jo ikke rigtig noget man normalt går og tænker over. Men et professionelt telefonsystem kan faktisk hjælpe rigtig meget på din forretning – hvis du da ikke lige er en énmandsforretning, hvor du kan nøjes med én telefon.

dreamstime_9493163

1. Ikke flere missede opkald

For det første vil du ikke misse nær så mange opkald med et moderne telefonsystem, som du gør hvis du bare bruger en normal telefonlinje. Du risikerer ikke at folk ryger ud af ventekøen, og at din telefon ikke kan håndtere flere indkommende opkald på én gang. Derimod får du mulighed for at lave en fiktiv “kø” til din telefon, hvor flere mennesker kan vente på at komme til at tale med dig, i den rækkefølge som de har ringet ind til dig.

2. Elektronisk indtalte beskeder

Med et professionelt telefonsystem kan du elektronisk indtale en velkomstbesked, som folk mødes med, når de ringer til dig. Her kan du fortælle hvem de har ringet til, og guide dem hen til den rigtige afdeling, hvis du har forskellige eksperter / afdelinger, som tager imod forskellige typer af henvendelser. På denne måde risikerer folk heller ikke at ende i en telefonkø, hvor vedkommende i den anden ende ikke ved noget om det pågældende emne.

Udover at indtale en velkomsthilsen, kan du også sørge for at folk løbende får at vide hvad nummer de er i telefonkøen, hvornår I har telefontider og lignende.

3. Viderestilling bliver nemmere

Med et godt telefonsystem kan I gøre brug af automatisk viderestilling, som gør at alle opkald havner de rigtige steder, uden at en sekretær først skal sidde manuelt og viderestille samtlige opkald. Det gør det nemmere for jer selv og vil også få jer til at fremstå mere troværdige og professionelle over for jeres kunder.

Ved at få et professionelt telefonsystem kan du altså indirekte spare en masse penge, både fordi du ikke risikerer at miste kunder ved hjælp af elektroniske beskeder og telefonkøer. Derudover vil den nemmere viderestilling også spare dine medarbejdere for en masse tid, fordi en masse manuelle funktioner altså er blevet tekniske.