Sid i den varme stue og se moneterne rulle ind

Nu tror du sikkert, at dette er en af de sædvanlige internetreklamer, der låver dig guld og grønne skove ved at du blot skal sidde foran computeren og foretage små klik. Det er det dog ikke – der er faktisk hold i dette, og flere og flere danskere benytter sig af det.

Der er sådan set ikke noget hokuspokus pokus i denne måde at få flere penge mellem hænderne på. Det sker ved hjælp af varmepumper, hvor du kan spare mange penge på din varmeregning. Blandt andet ved at indhente tilbud på denne hjemmeside: www.varmepumpetilbud.dk/ .

Hvordan kan jeg få flere penge med en varmepumpe?

Det smarte ved en varmepumpe er, at den udnytter naturens ressourcer til producere varme. Det betyder, at du ikke betaler folk, firmaer, staten eller andre penge for det. Det eneste, du betaler for, er den smule el, som er nødvendig, for at varmepumpen kan fungere.

Idet varmepumpen selv producere varmen, betyder, at du ikke skal betale for el til radiatorerne, brænde eller andet. På den måde kan du spare 50 % på varmeregning. Ja, du læste rigtigt: 50 %.

For mange mennesker er det rigtig mange tusinde kroner om året. Har du eksempel et oliefyr, der skal varme hele dit hus op, kan der meget vel være 10.000 kroner at spare. Hvert år!
Bevares, de første år går besparelserne til afbetaling på varmepumpens pris. Du har sikkert lånt penge i banken. Men derefter er det altså penge direkte ned i foret, så du kan bruge pengene på alt det du længe har drømt om. Normalt er varmepumpen tjent hjem på 4-6 år. Så tidshorisonten er altså ikke så lang.
Det er derfor overskriften er som den er: Du kan praktisk sidde hjemme foran fjerneren, uden at fryse, og tænke på, at du sparer penge for hver kWh, du forbruger. Det er dan rar følelse.

En anden ting ved en varmepumpe er, at den øger værdien på din bolig. Årsagen til dette er, at dit hus i fremtiden er mindre sårbar overfor stigninger i energipriserne og afgifterne. Det gør, at dit hus vil være særdeles attraktivt, når kunderne skal vurdere det fremtidige energiforbrug. Med andre øges efterspørgslen på dit hus, og prisen vil dermed stige.

Det gør også, at bankerne plejer at være særdeles åbne overfor at låne penge ud til disse formål. Det er en investering, der ganske enkelt ikke kan slå fejl. Og sådan nogle er både vi og bankerne glade for. Så det er bare om at få fingeren ud og komme ned i banken.