Sådan tjener du ekstra penge i julen

tjen_paa_julSelvom julen er en fantastisk tid fuld af kærlighed og hygge, så er det desværre også en tid der dræner bankkontoen. Vi har nok alle stået i en situation hvor pengepungen var slidt og der var langt til lønningsdag. Det er aldrig sjovt i juletiden at mangle penge til gaver, mad og julekonfekt. Jeg har derfor valgt at lave en lille liste til, hvordan du kan tjene lidt ekstra penge i juletiden.

Børnepasning

Det er ikke altid lige let at være forældre, man skal presse et hav af ærinder ind på en pludselig meget kort dag. Ikke nok med at man som forældre har nok at se til i hverdagen, kommer der kun mere at lave i julen. Der er derfor flere forældre der er villige til at lade deres børn blive hentet fra børnehaven eller passet i et par timer, mens de lige kan få det værste på plads.

Du kan derfor som julebørnepasser ikke blot få tid med nogle skønne børn men også tjene en smule penge på det, til din egen jul.

Er du kreativ?

Hvis du er kreativ og dygtig til at lave ting med dine hænder, kan der være penge at tjene i julen. Du kan lave en række af smukke dekorationer til julebordet, julepynt til træet eller blot en masse nisser. Folk er vilde med håndlavet juledekorationer og du kan derfor let sælge disse ting på julemarkeder og tjene lidt penge på dette.

Udover dette kan du gøre det til en hyggelig familie ting, således at du også får tid med familien og ikke bare skal arbejde hele julen.

Skovl sne

Lige så smuk sneen er, lige så irriterende og koldt er det når man skal ud med handsker, hue og sneskovl. Du kan derfor tjene lidt penge ved at skovle sne for andre familier. Der er ligeledes en række af ældre mennesker som ikke længere er i stand til dette og derfor godt kan have brug for en hånd. De kan ligeledes have brug for hjælp med at handle, som du måske også kan være behjælpelig med.

Fantasien sætter grænser

Dette var blot en kort liste af hvad du kan finde på for at tjene ekstra lommepenge. Det er kun fantasien der sætter grænser og der er et hav af mennesker der kunne bruge din hjælp i juletiden.