Sådan sparer du penge på møbler til dit nye hjem

Spar penge på møbler til hjemmet med disse fifs

Møbler kan være dyre, men det behøves de ikke nødvendigvis at være. Uanset om du har sparet op til at købe møbler til at dekorere dit nye hjem, eller du helt uforudset skal ud og lave et uventet møbelkøb, er der ingen grund til at bekymre dig om omkostningerne. Her kommer et par tip til at spare penge på møbler:

Køb online

Når du skal købe møbler, skal du overordnet set igennem to faser:

  1. På udkig
  2. Køb

Før du køber, skal du på udkig. Ved at shoppe online, kan du hurtigt få en idé om, hvilke stilarter du bedste kan lide, og hvor meget du kan forvente at betale for de møbler, du har brug for. Du kan også kigge på flere butikker på kortere tid – uden at skulle bruge penge på transport.

Når du først har en god ide om, hvad du har brug for, og hvad du bør forvente at betale, skal du begynde at overveje mere seriøst, hvilke butikker du ønsker at købe fra. Se på en række forskellige hjemmesider, og tjek om der er rabat eller om prisen er rimelig i forhold til andre lignende varer.

Vær ikke bange for at købe online, især hvis ved hvad du vil have. Er du for eksempel på udkig efter vendbare madrasser, og ved du hvilken hårdhed/blødhed og hvilket mærke du vil have, kan du højst sandsyngligt finde en rigtig god pris online – og med levering lige til døren.

Tænk over materialevalg

Vær meget opmærksom på det materiale dine møbler er lavet af. F.eks. er priserne for ægte træ og laminat meget forskellige. Træmøbler varer længere, men billige laminatmøbler kan være et glimrende valg, hvis du planlægger at flytte igen inden for de næste fem år.

Køb returvarer

Tal med en butiksleder for at se om der er nogen returvarer eller demonstrationsvarer, som butikken kan sælge med rabat. Folk retunerer ofte varer fordi de ombestemmer sig og hellere vil have noget andet. Varen fejler ikke noget, men fordi den har været ude af butikken, kan det ofte være svært at sælge den igen til fuld pris. I disse tilfælde er buktikschefen ofte villig til at prutte lidt om prisen for at få varen afsat igen.

Ektra tip: Du kan spare dig selv tid ved at ringe til forhandlerne og tjekke om de har returvarer til nedsatpris før du tager ud og kigger i den fysiske butik.