Reducér svind i din butik med op til 66%

Untitled design

Svind kan koste de fleste butiksejere dyrt. Derfor er det værd at overveje, om din butik er sikret bedst muligt. Det kan nemlig betyde en reducering af svind på op til 66%.

De fleste butikker oplever svind

Selvom man som butiksejer har sikret sig mod tyveri, oplever de fleste butikker svind. For mange butiksejere resulterer det i længden i et stort økonomisk tab.

Ofte skyldes svind på trods af sikringer, at tyvene hele tiden bliver dygtigere til at udtænke nye metoder og derfor bliver bedre til at gennemskue sikringssystemerne.

Butikker med en gennemskuelig butikssikring er altså lettere ofre for tyvene. Det betyder, at der er større risiko for svind, da det er nemmere at slippe afsted med tyveri, og samtidig betyder det mindre tryghed, da tyvene som regel vil gå efter de dårligst sikrede butikker.

Forældet butikssikring

For de butiksejere der oplever stort svind, er det ofte på grund af forældet butikssikring. Da tyvene hele tiden udvikler nye metoder, er det vigtigt at have et sikringssystem, der kan følge med.

Det er svært at stoppe tyvene i at komme på uventet besøg, men som butiksejer kan du selv gøre noget for at forhindre, at de slipper afsted med det.

Reducér svind med op til 66%

Som butiksejer kan du reducere svind i din butik ved at investere i bedre og mere moderne sikringssystemer.

Med eksempelvis concept tags kan du reducere svind med op til 66%. Concept Tag er en alarmbrik udviklet af Alpha Security og DesignTag. For at bryde alarmbrikken skal du være i besiddelse af det specieltudviklede afinstalleringssystem, hvilket gør brikken ubrydelig for tyvene.

Uanset om du har brug for et overvågningssystem, alarmbrikker eller noget tredje, kan det betale sig i længden at investere i et bedre og moderne sikringssystem, da det kan betyde væsentligt mindre svind for dig og din butik og dermed bedre økonomi på længere sigt.