Mark Thorsen: Jeg vil spare vores kunder for penge og besvær i hele verden!

I dette blogpost interviewer vi internet-iværksætteren Mark Thorsen, som er midt i en international vækststrategi med virksomheden AW Media.

mark-thorsenHvad laver AW Media?
AW Media arbejder med international leadgenerering, online markedsføring og oversættelse/lokalisering. Vi arbejder i brancher med høj volumen og konkurrence, i samarbejde med internationale virksomheder, som er professionelle og har skalerings potentiale. Vi arbejder typisk efter CPL (cost per lead) eller CPA (cost per action) principper, således alt ansvar er placeret hos os, og vores kunder alene betaler for performance.

Hvordan foregår dette i praksis?
Vi driver, i talende stund, mere end 400 websites, og der kommer nye til på daglig basis. Mange af disse websites fungerer som en hjælp til brugerne, når de skal ud at handle et produkt. Udgangspunktet er som regel at spare folk tid, penge og besvær, igennem alt fra guides, prissammenligninger og over i manuel sammenkobling mellem brugerens individuelle ønsker og de bedst matchene leverandører. Skal man f.eks. låne penge, tilbyder vi servicen Mikonomi.dk hvor vi sammenholder de forskellige lånemuligheder på en let og overskuelig måde, så det bliver lettere for brugeren at tage den rette beslutning. Vi får så nogle penge fra vores partnere, når der gennemføres et lån via et af vores sites.

Hvad sker der i øjeblikket i AW Media?
Vi er i øjeblikket igang med en agressiv, international vækststrategi. På kontoret taler vi nu syv sprog, og har ansat fire nye medarbejdere den seneste måned. Vores mål er at rulle vores internetkoncepter ud i hele verden, og dermed spare millioner af brugere for både tid, penge og besvær, samtidig med at vi skaffer en masse nye kunder til vores dygtige partnervirksomheder.

Hvad driver dig?
Det internationale driver mig i høj grad. Jeg har altid været fascineret af det store udland, og drømmer om at kunne “møde verden” gennem mine forretninger. Det har aldrig ligget til mig at tage 14 dage ved en pool, jeg vil gerne have nogle oplevelser. Jeg er utroligt eventyrlysten men er heller ikke typen som slipper min hverdag, river et år ud af kalenderen og rejser verden rundt. Jeg har mange forpligtelser og vil meget gerne påtage mig flere, desuden synes jeg at man lærer meget mere om fremmede kulturer og nye mennesker gennem forretning, end man f.eks. kan lære ved at få en guidet tur gennem Brasilien (som jeg elsker, by the way).

Ønsker du at følge Mark Thorsen og hans fremtid, kan man finde en oversigt over hans blogs her: http://www.mark-thorsen.dk/