Har du et “grusomt” byggeprojekt i tankerne?

GrusgravStår du og skal til at igang med et byggeprojekt, der indebærer beton, mørtel eller asfalt? Så er det meget muligt, at du står og skal bruge større mængder grus til at fremstille ovenstående. Men hvor finder du lige den helt rigtige grus? Læs med her og få svaret.

Grus er ikke bare grus

Der findes mange forskellige typer grus, som passer til forskellige projekter. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at vælge det rigtige. Er du i tvivl om, hvilken type du har brug for, kan du læse om de forskellige typer her.

Grus består af en blanding af sand og småsten, som findes i både finere og grovere kvalitet. For eksempel er pudse muregrus godt at benytte til mørtel, da det giver et pænere resultat end et produkt som ærtegrus, hvilket typisk bruges til fremstilling af beton.

Lad eksperterne hjælpe

Skal du bruge mere grus, end du selv har mulighed for at håndtere? Så kan du med fordel benytte et firma som Junkbusters.

Junkbusters har stor ekspertise indenfor grus. De hjælper dig med at finde det rette produkt, til lige netop dine arbejdsopgaver.

Deres grus kommer fra forskellige grusgrave rundt om i Danmark. Gruset fragtes til forskellige pladser, hvor gruset sorteres efter type. Det betyder, at der ofte er kort leveringstid på produktet. Så kan du komme i gang med dit byggeri til tiden.

Hvordan bliver gruset leveret?

Du kan vælge, hvorvidt du ønsker dit grus leveret i løsvægt, eller i de såkaldte junkbags. Ligeledes kan du vælge, om gruset skal læsses af ved vejen, eller om det skal ind på grunden, eventuelt ved hjælp af kran.

Eftersom at gruset kommer fra forskellige grusgrave, og er placeret forskellige steder i landet, er det ikke alt slags grus der kan leveres til alle postnumre. På Junkbusters hjemmeside kan du klikke på den type grus du efterspørger. Derefter bliver du bedt om, at indtaste dit postnummer. Derved kan du se om gruset, kan leveres til din adresse.

Undgå at der går grus i maskineriet – ring til Junkbusters.