Kassesystem specifikt til restaurationsbranchen kan gøre forskellen

Kassesystemer kommer i dag med mange forskellige løsninger, der specifikt er lavet til hver branche. I restaurationsbranchen er et kassesystem en af medarbejderens vigtigste redskaber, men også et redskab der kan optimere tempoet og bundlinjen.  

shutterstock_142778077

Nemmere betjening og hurtigere betaling

Kassesystemer har haft store teknologiske fremskridt de seneste år og der er med tiden blevet udviklet kassesystemer som er specielt egnet til restaurationsbranchen.  Disse systemer har mange specifikke funktioner til branchen, der vil sætte tempoet op og være omkostningsbesparende for ejeren.

At investere i et kassesystem der er lavet til restaurant og café, vil give mulighed for at tjenerne kan lave bestillinger hurtigt og nemt med enkelte klik på kassesystemet. Kassesystemet med touch skærm giver en oversigt over bordene, hvilket giver et hurtigt overblik for medarbejderne over restauranten eller caféens kunder.

Et restaurants kassesystem kan opsættes såvel at køkkenet kan se bestillingen samme sekund tjeneren taster den ind og eventuelle ændringer i bestillingen. Denne funktion optimere køkkenets hastighed og hjælper med at få kundens bestilling ud hurtigere.

Et restaurants kassesystem kan også løse andre opgaver

Det rette kassesystem for restaurationsbranchen, kan ikke blot optimere bestillinger mellem restaurant og sultne kunder, men også samle data der kan gøre lageroptælling og varebestillinger let som en leg.

Den data der bliver samlet af kassesystemet kan også bruges til at optimere sortimentet og sørge for at restauranten eller caféen sælger de produkter kunderne køber.

En betalingsterminal til en restaurant eller café afhænger af om der er betaling ved bordet eller ved disken. Betales der ved kundens bord er der lavet håndholdte betalingsterminaler beregnet til at levere en stabil betalingsmulighed der ikke slår netværket fra, i utide.

Kontaktløs betaling er et godt supplement

Gennem de sidste par år er der blevet udviklet kontaktløs betaling. Det gør det muligt for kunden at betale ved blot at holde betalingskortet mod terminalen, hvorefter pengene bliver overført. Der er først når beløbet passere kr.200 at terminalen kræver en pin kode fra kunden.

Denne løsning er forholdsvis ny, men er en betalingsmåde der kan gøre betalingen hurtigere. Dette kan i starten blot bruges som et supplement til normal overførsel med en håndholdt terminal.

Kontaktløs betaling er et tidsbesparende alternativ der både giver medarbejderen mere tid til kunden men også tid til at løse andre opgaver i restauranten.