Har du tænkt over at få professionel inkasso?

Hvis du har en forretning eller organisationen, så har du sikkert også oplevet, at visse kunder har været rigtigt dårlige til at betale. Man kan stort set ikke sælge noget til nogen, uden at mindst et par stykker undlader at betale til tiden. Derfor er det altid en god idé for virksomheder at alliere sig med et inkassofirma.

Du behøver ikke klare det hele selv

Når man har en virksomhed, er der rigtig mange ting, som man skal tænke over. Man skal tænke over, hvordan man gør sit produkt så godt som muligt, hvordan man sælger produktet til flest mulige kunder, hvordan man motiverer sine medarbejdere og en masse økonomiske og administrative opgaver. Med så mange forskellige opgaver, er det slet ikke så underligt, at mange virksomheder finder det nødvendigt eller bare nyttigt at outsource dele af deres opgaver.

Der er rigtig mange slags opgaver, der lægger op til at man outsourcer dem til andre virksomheder. For eksempel er det logisk at outsource visse økonomiske opgaver som årsregnskaber, lønregnskaber og momsregnskaber, hvor der er en masse regler, som man skal overholde, for at gøre det rigtigt. Der er også mange der outsourcer deres rykkerforsendelser og inkassoindkrævninger til inkassofirmaer, der er eksperter i deres fag, og i at skaffe virksomheder deres penge.

I kan gøre mere skade end gavn

Hvis du selv forsøger at stå for din inkasso, kan du risikere at gøre mere skade end gavn. For eksempel er der en masse forskellige regler som skal overholdes, når man kræver inkasso af nogen. Der er regler for hvor lang fristen minimum skal være, regler for hvad man skal informere skyldner om og regler for hvordan hele processen skal forløbe. Hvis man ikke selv er ekspert i inkasso, kan man meget hurtigt komme til at lave nogle fejl, der kan komme til at koste een sit krav.

Derudover er inkassofirmaer selvfølgelig professionelle indenfor deres felt, og de udfører derfor med garanti arbejdet godt og tilfredsstillende.

Glem alt om behandling af sure kunder

Når I outsourcer arbejdet med inkassoinddrivelser, slipper I også for at arbejde med de sureste og mest besværlige kunder. Derudover slipper I for selv at mande jer op til at kræve penge og at skulle følge op på diverse rykkere. I kan fokusere på virksomhedens kerneprodukt, og på at gøre produktet så godt som muligt, så flest mulige kunder bliver glade.