Har du styr på regnskabet i virksomheden?

Rigtig mange små virksomheder vælger, måske uden den største omtanke, at spare bogholder væk, og tænker “det kan vi da selv klare”, hvilket bare sjældent sker med den største succes. Der er virkelig mange ting, som man skal tage hånd om, når man har et virksomhed, og for nogle der ikke er vante i forretningsbranchen, kan det være en rigtig stor mundfuld.

Det er slet ikke så dyrt at få hjælp

Mange går og tror, at det er rigtig dyrt, hvis man skal have en bogholder ind over, men faktum er, at de fleste bogholdere slet ikke er så dyre. Hvis man har en relativ lille forretning, vil der også være tale om et beskedent antal timer, der skal bruges for at få styr på regnskabet.

Hold styr på papirene og spar penge

Hvis du nu har valgt, at du gerne vil bruge en bogholder, er der stadig lidt, som du selv kan gøre, hvis du gerne vil spare penge. Sørg for at holde styr på dine papirer, så vil din bogholder langt hurtigere kunne få et overblik, og dermed lave regnskabet langt hurtigere.

Det kan være en meget simpel orden, hvor du bare putter alle papirer, der har noget med indtægter at gøre, over i en mappe, og alle papirer, der har noget med udgifter at gøre, over i en anden. Dette tager ikke særlig lang tid, hvis man bare vælger at gøre det, så snart man skal arkivere en regning.

Hvad kan der ske, hvis man ikke vælger en bogholder?

I værste fald kan det betyde, at man kommer til at betale en ekstraregning. Det kan f.eks. være, at man har opgivet nogle beløb til momsregnskabet, hvor der ikke var moms i, eller at man har trukket en regning fra i skat, som ikke kunne trække fra.

Det kan også bare være, at man ikke opdager en masse potentiale, der ligger i ens virksomhed, hvor man ville kunne spare penge. En bogholder ved ofte en del om, hvordan man skaber en sund virksomhed rent økonomisk, da de har arbejdet for mange forskellige virksomheder. Dette kan du lige så godt drage nytte af, hvis du vælger at få en bogholder, som ender med at have et ret godt indgående kendskab til din virksomhed.

Kontakt en troværdig bogholder

Hvis du skal have en bogholder, er det vigtigt, at man finder en, som man føler sig tryg ved. Det er trods alt denne person, der skal stå for ens virksomheds økonomi, og ender med at blive ens rådgiver inden for området.

Vi kan klart anbefale Ajour Regnskab