Guide til parkering i Aalborg

Her er din guide til, hvor du kan parkere i Aalborg
Kommer du i bil til Aalborg? Det kan desværre være uhyrligt svært at finde en ordentlig parkeringsplads, som både ligger centralt, og som ikke koster det hvide ud af øjnene. Her er en guide til billig parkering, når du besøger Aalborg Midtby.

I Aalborg findes der forskellige parkeringstakster alt efter, om du vil parkere helt inde i centrum eller lidt væk fra centrum. Vil du holde helt centralt i Aalborg, koster det 16 kr. pr. påbegyndt time at parkere. Du finder parkeringspladserne nær gågaden i Aalborg.

Vil du holde længere væk fra centrum, koster det 7 kr. pr. time. Parkeringspladserne findes blandt andet ved Vestre Havnepromenade. Desuden finder du forskellige private p-anlæg, der tilbyder gratis eller billig parkering i centrum af Aalborg.

Billig parkering i centrum af Aalborg

Du finder blandt andet Friis Shoppingcenters parkeringshus i Aalborg. Her er hele 850 p-pladser lige i hjertet af Aalborg. Det er gratis at parkere den første time i parkeringshuset.

Efter første time koster det 12 kr. pr. påbegyndt time. Parkeringshuset ligger lige i centrum, så du kan shoppe i både indkøbscentret, i Magasin og på gågaden i Aalborg. Parkeringshuset i Aalborg Midtby har som et plus åbent hele døgnet, så du kan have din bil parkeret natten over, hvis du har planer om at overnatte i Aalborg.

I Friis Shoppingcenter kan du parkere med automatisk nummerpladeregistrering, så du ikke behøver holde styr på en parkeringsbillet. Du kan blot tjekke ind og ud på din telefon med app’en APCOA FLOW.

Gratis parkering i Aalborg

Leder du efter en gratis parkering i midten af Aalborg? Der er ikke mange muligheder og særligt ikke i højsæsonen, hvor der tages penge for parkering alle steder. I Friis kan du holde parkeret én time gratis. Så skal du handle ind, træne i Fitness World eller på en hurtig shoppetur i centrum af Aalborg, så er det et godt sted at udnytte den gratis parkering.