Fra Audi-drømme til virkelighed

Med leasing går dine drømme bildrømme i opfyldelse!

audi-leasing

Historien bag det berømte logo går langt tilbage i historien. Siden 1977 har Audi repræsenteret både Audi, DKW, Wanderer og Horch, hvilket er historien bag de fire ringe. Igennem årene har Audi opnået stor erfaring med udvikling og produktion af de prestigefyldte biler.

Leasing gør drømme til virkelighed

For mange giver Audi en ”jeg-må-eje-den” følelse, og det er der ikke noget at sige til. Bilen leverer topkvalitet og imponerer på alle mulige måder. De seneste år er flexleasing blevet en populær måde at lease sin bil på, og med denne leasingform kan dine bildrømme blive til virkelighed.

Leasing af biler er blevet en særlig anvendt måde at anskaffe sin nye bil. Dette er både gældende, når den nye firmabil eller familiebil skal anskaffes. I mange år var det primært erhvervslivet, der leasede, men denne metode er også blevet mere almindeligt for privatpersoner.

Med leasing er mulighederne mange. Der kan både være tale om privat-, erhvervs- eller splitleasing. Nedenfor vil vi opstille de forskellige former for leasing ud fra flexleasing-princippet.

Flexleasing er vejen til din nye bil

Flexleasing er en leasingform, der består af en førstegangsydelse, en fast månedlig leasingydelse samt en restværdi. Ved leasingaftalens ophør kan du fornye din aftale eller på anmodning henvise en tredjepart, der vil købe den leasede genstand.
Der er mange fordele ved at flexlease din nye bil. Med denne leasingform betales registreringsafgiften for en bestemt periode og dermed ikke hele afgiften på én gang. Når bilen skal afhændes, kan den sælges på lige fod med andre biler i EU, da der ikke er betalt afgift på den.

Med flexleasing er det ofte en brugt bil, der leases ud, og det er særligt gunstigt at lease en bil, der er mere end tre år gammel. Da bilmodellerne ikke bliver udskiftet hvert år, behøver du ikke gå på kompromis med den ønskede bilmodel.

Flexleasing efter dit behov

Flexleasing giver dig mulighed for at lease din bil enten som privat- eller erhvervsleasing. Derudover er der mulighed for at splitte kontrakten mellem de to, hvilket kaldes splitleasing. Dog er den mest brugte leasingform privat- eller erhvervsleasing.

Kører du mange kilometer for dit firma, kan splitleasing være løsningen for dig. Ved denne leasingform indgås to kontrakter henholdsvis mellem dig og din arbejdsgiver. På denne måde bliver du ikke beskattet af fri bil, samtidig med at din arbejdsgiver ikke skal betale for din private kørsel.

Ønsker du at læse mere om flexleasing og de forskellige flexleasing former, kan du læse mere på Nellemann Leasings hjemmeside.