Energirenover din bolig og spar mange penge

Er du boligejer og har du ofte tænkt på, om din varmeregning ikke burde være lidt lavere? Er dette tilfældet, bør du undersøge, om det ikke kunne betale sig at energirenovere din bolig. En energirenovering af boligen vil ikke kun mindske din varmeregning, men vil samtidig gøre miljøet en stor tjeneste.

Med energirenovering er der nemlig fokus på miljøvenlige produkter, som nedbringer Danmarks samlede CO2-udslip. At mindske CO2-udslippet er nemlig det overordnede mål, som er blevet opsat. Det helt store mål er, at al energiforsyning i Danmark skal være omstillet til vedvarende energi.

Når du energirenoverer din bolig, vil du få langt mere ud af den energi, som genereres i boligen. Dette betyder, at du mindsker “spildet” af energiforbruget og vil derfor ikke være nødsaget til at generere unødvendig ekstra energi. I det følgende vil du blive præsenteret for en udførlig guide til, hvordan du har mulighed for at spare penge på energirenoveringen.

Spar mange penge på sigt

Endnu engang skal det nævnes, at du årligt har mulighed for at spare mange penge på din varmeregning. Din investering i energirenoveringen vil dermed tjene sig selv hjem på sigt. Men det er ikke kun på varmeregningen, at du har mulighed for at spare.

Du har nemlig også mulighed for at ansøge om tilskud til energiforbedringer af din bolig. Et energitilskud giver dig muligheden for at få udbetalt et økonomisk beløb, som svarer til det kwH, du sparer, når du energirenoverer din bolig. Det er de forskellige energiselskaber, som “køber” dine sparede kWh.

Grunden til at energiselskaberne har interesse i dette, er, at Danmark ønsker at nedbringe sit samlede CO2-udslip. En energirenovering af boligen kan være omkostningstung for mange danskere, hvorfor det er blevet besluttet, at der ydes støtte til investeringen i energibesparnede boligløsninger.

Disse energirenovering giver energitilskud

Du har med stor sandsynlighed allerede interesse i det energitilskud, som du har mulighed for at få. Der er mange muligheder for at foretage energirenoveringer, som samtidig giver energitilskud. Hos Energitilskud.net kan du se en liste over de forskellige energirenoveringsmuligheder og du kan samtidig ansøge om energitilskud.

Groft sagt er det alle renoveringsopgaver, der nedbringer energiforbruget, som kan give energitilskud. Der er dog stadig en række ting, som du skal overholde, før du har mulighed for at få udbetalt energitilskud. Der er eksempelvis ingen mulighed for, at du kan få tilskud til energibesparelser udbetalt med tilbagevirkende kraft.

Ansøgningsprocessen for energitilskud er dermed det første, du skal gøre, når du ønsker at energirenovere din bolig. Når du starter ansøgningsprocessen til energitilskud, vil du samtidig blive gjort opmærksom på, hvor stort et tilskud du har mulighed for at få. Når du har gjort dette, vil du blive bedt om at dokumentere, at du foretager en energirenovering af din bolig.

Dokumentationen skal ske ved at uploade kvitteringer for det produkt, som du vælger at investere i til din bolig. Herefter vil du have mulighed for at indsende din ansøgning, hvorefter denne vil blive behandlet. Når denne er blevet behandler, vil du blive gjort opmærksom på dette via e-mail og du vil herefter få energitilskuddet udbetalt på din konto.

Det skal naturligvis også lige nævnes, at energitilskuddet er skattefrit.