En lille historie om minilån

minilån

Det bliver mere og mere populært i Danmark at optage kortfristede lån af den ene eller anden art. Denne trend kan skyldes, at branchen løbende tilbyder mere gennemsigtighed. En af de mange former for kortfristede lån er minilån. Som navnet indikerer henvender denne type lån sig til dig, som har brug for et mindre beløb.

Ikke en skam at låne til forbrug

Det har tidligere været en smule tabubelagt at optage lån til forbrug, da det var en indikation af, at du ikke kunne få hverdagen til at hænge sammen ved hjælp af egne midler. Disse tider er imidlertid ved at være ovre, idet minilån – og andre forbrugslån – optages i højere og højere grad.

Således er der kommet en mere åben holdning til, at det er okay at låne til det du ikke kan leve uden. Hvad du ikke kan leve uden er subjektivt. For nogen kan det være en rejse, mens det for andre kan være et lækkert ur. Og så længe du er forholdsvis sikker på, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet inden for en reel tidshorisont, er du mere eller mindre homesafe.

Flere og flere af lånevirksomhederne har inkorporeret en såkaldt låneberegner på deres side som gør, at du altid har fuldt overblik over den reelle ydelse på dit minilån. Hos de fleste er der altså ingen ubehagelige overraskelser.

Lån idag, betal om en måned

En online lån egner sig især til uforudsete udgifter eller spontane idéer. Er du udkørt efter en stresset eksamens- eller arbejdsperiode, kan et weekendophold være særdeles tiltrængt, men du har måske ikke lige finanserne til at komme afsted her og nu. Her kan et minilån hjælpe dig til at realisere denne drøm og du har op til 30 dage til at tilbagebetale pengene.

Hos Lånpengesmart.DK kan du sågar optage dit første lån rente- og gebyrfrit. Med andre ord, kan du gratis låne op til 4.000 kr., hvis du er over 23 år og ikke har optaget lån hos virksomheden før. Det er altså en oplagt mulighed for dig, der stadig er skeptisk omkring lånebranchen, idet du ved denne type lån ikke har andre udgifter end hovedstolen.

Du behøver altså ikke længere at spare sammen til det du gerne vil før du fører det ud i livet. Rækkefølgen er vendt, sådan at du kan realisere dine idéer og spare sammen til dem bagefter. Her er det dog vigtigt, at du laver en reel vurdering af, om du rent faktisk har mulighed for at tilbagebetale det givne beløb inden du optager lånet.