Derfor skal din næste bil være en Audi

Privatlease en Audi og opnå mange goder

Der er mange overvejelser og valgmuligheder forbundet med købet af en ny bil. På den ene side skal man finde ud af hvilken bil, som lever op til kørselsbehov og temperament. På den anden side er der hele finansieringsdelen, der kan skabe meget forvirring.

Hvis du hører til dem, som leder efter en bil, der kan lidt mere så som en luksus Sedan eller en kraftig SUV, så kan en Audi måske være det helt rigtige valg for dig. Men hvad adskiller Audi’erne fra andre lækre biler på markedet? Det kan du finde ud af ved at læse videre.

Performance

Først og fremmest er præstation en vigtig grund til at vælge en Audi, da dette i høj grad påvirker selve køreoplevelsen. Generelt er en Audi sjov at køre i; deres sving er bløde, accelerationen er yderst responsiv og motoren er robust og ikke mindst kraftfuld.

Udover dette bygger Audi nogle af verdens bedste racerbiler, hvoraf mange har domineret i Le Mans i over et årti. Er du ikke synderligt imponeret over dette, eller er du ikke den store racer, kan faktummet stadig være værd at tage med i dine overvejelser, da det også betyder at Audis biler bliver testet i et utal af situationer, som en normal bilist aldrig vil komme ud for. I sidste ende bidrager dette til den høje sikkerhed, som Audi også er kendt for.

Value for Money

En Audi er langt fra billig, men kvaliteten er til gengæld helt i top, så du får masser af værdi for pengene. Eksempelvis har Audi et forbavsende lavt brændstofforbrug i mange af sine modeller. Dette kan med tiden løbe op i store besparelser.

Samtidig, og ret overraskende, kan Audi blære sig med at være miljøvenlige. Dette kan umiddelbart opleves som lidt paradoksalt, når man har at gøre med bilproducenten bag monstrummer som Audi R8. Men generelt har Audi faktisk reduceret CO2 udledningen i deres dieselmotorer, hvilket har forøget brændstoføkonomien for mange af deres dieselmodeller. Yderligere er Audi et af de førende bilfirmaer indenfor udvikling af elektriske biler og hybrider.

Audi har altså et meget bredt sortiment af biler, hvor der i den grad er noget til enhver smag. Har du dog stadig svært ved at beslutte dig, og syntes du, at det er en stor beslutning, så kan privatleasing af Audi være et godt alternativ til at købe bilen på afbetaling.

Verdensklasses interiør

Da Audi er et luksus bilmærke, har bilproducenten ikke sparet på komforten. Audi har nemlig et ry for at designe nogle af verdens bedste interiører, som er både ergonomiske og lavet af de bedste materialer. Blandt materialerne tæller blandt andet læder, hvor Audi er kendt for højkvalitets læder, som skal have bestået over 40 tests for vedholdenhed og komfort.

Samtidig er en Audi altid udstyret med den nyeste teknologi. Eksempelvis er deres Multi Media Interface (MMI) system et af de bedste på markedet. Fra denne integrerede brugerflade kan du styre dine enheder, diverse media samt mange af bilens funktioner på en nem og brugervenlig måde.

Og med den mængde tid vi bruger i vores bil, er komfort og brugervenlighed unægteligt en vigtig del af køreoplevelsen.