Brug rejsepengene på en tur til Grønland

Er du i tvivl om, hvor din næste rejse skal gå hen? Måske har du allerede overvejet Grønland, men er i tvivl, om det virkelig kan hamle op med lange sandstrande, palmer og +30 grader? Når først du har læst denne artikel, er du slet ikke i tvivl mere.

Derfor skal du besøge Grønland

Grønland er et fantastisk sted, som byder på et hav af kulturelle oplevelser, som du ikke kan se andre steder. Grønland har altid været et utrolig populært rejsemål, og er endda blevet det i en øget grad hen over de seneste år.

Hundeslæde på Grønland

Kan man forestille sig en smukkere form for transport, når man glider hen over sneen, og oplever de smukke landskaber i Grønland, trukket af et helt hold slædehunde? Det er nok svært.

Nordlys på Grønland

At se de smukke farver der danser hen over nattehimlen, er en fuldstændig fantastisk oplevelse. Trods de fantastisk billeder der er blevet taget af nordlyset, kan det ikke indfange den fornemmelse man får, når man står og betragter dette fantastiske naturfænomen i virkeligheden.

Isen på Grønland

Nok det der kendetegner Grønland aller bedst – nemlig isen. De store og mægtige isbjerge, der hæver sig op i landskabet, gør den mest simple gåtur på Grønland til den mest fantastiske oplevelse. Vi er desværre i en situation, hvor netop denne is er ved at smelte – grundet klimaforandringer. Man skal altså ikke tøve med at tage til Grønland, så man kan få set denne is.

Pionerfolket

Et folk der er blevet støbt af den kraftfulde natur, der har domineret på Grønland i tusinder af år. Evnen til at leve af og med naturen har skabt det fantastiske grønlandske folkefærd. Grønlænderne er især kendt for at tilpasse sig landets muligheder og udfordringer og på den måde leve i harmoni med naturen og omgivelserne.

Hvalerne på Grønland

Hvalerne er nok nogle af havets mest facinerende dyr. Oplever man en af disse mægtige hvaler, der boltre sig alene eller sammen med andre hvaler er fuldstændig fantastisk, og kan nærmest ikke beskrives med ord. Trods det oftest “kun” er hvalens ryg og halefinne der ses, er det virkelig fantastisk at opleve, og noget som alle burde opleve minimum en gang i deres liv.

Bestil tur til Grønland her

Er du blevet lun på iskolde Grønland? Så skal du ikke tøve med at bestille en rejse dertil. Du vil med garanti få nogle oplevelser, som du vil huske resten af dit liv. Du kan bestille rejser til Grønland hos Visit Greenland (www.greenland.com).