Undgå at bruge for mange penge på nettet

Du har sikkert prøvet at købe ting på nettet, og måske har du ikke tænkt så meget over prisen. Men måske har du, ligesom jeg, prøvet at købe noget, hvorefter du har set, at prisen var en helt anden et andet sted. 

Undersøg dine muligheder

Det kan komme til at koste dig dyrt, hvis du ikke først tjekker priserne, før du køber noget. Jeg har derfor valgt at lave en liste med nogle gode fif, til hvordan du undgår de ekstra udgifter.

1. Google det produkt du søger

Selvom du har fundet produktet på en bestemt side, behøver du ikke købe det der – i hvert fald ikke, hvis produktet ikke er unikt. Hvis du for eksempel falder for en iPhone 5s, så søg på iPhone 5s på Google, og kig i nogle forskellige webshops. De har som oftest nogen meget forskellige priser og leveringsomkostninger, og der kan ofte være penge at spare, når du ikke bare tager den første den bedste webshop.

2. Undersøg prisen på levering

Prisen på levering er ofte en af de jokere, der pludselig gør dit produkt meget dyrere end du regnede med. Hvis du søger længe nok, vil du ofte kunne finde en side, hvor du kan få fri fragt, mens andre sider har priser på mellem 25-300 kroner – alt efter produktets størrelse, naturligvis.

3. Brug PriceRunner

Hvis du besøger PriceRunners hjemmeside, kan du nemt og hurtigt sammenligne forskellige priser og webshops, der fører netop det produkt, du søger. Her har de gjort en stor del af arbejdet for dig, og desuden er det en meget nem service, der kan spare dig for både tid og penge.

Jeg håber, at du nu føler dig bedre klædt på til at begive dig ud i webshop-junglen!