3 gode bud på en drone, hvis budgettet strammer

droner-paa-budget

Det er blevet utroligt populært at have en drone. Den kan både bruges professionelt til en lang række formål, bruges i sportsgrenen droneræs og være en sjov gadget – for både børn og voksne. Det er dog ikke altid, budgettet tillader at købe præcis den drone, man gerne vil have.

Her i denne artikel får du præsenteret fem bud på virkelig lækre droner, hvis budgettet ikke er det helt store.

1) Hubsan X4 Cam Pro – 500 kr.

Her får du virkelig meget drone får pengene. For blot 500 kr. får du en lille drone med hæderlige flyveegenskaber og et godt HD-kamera. Hubsan X4 Cam Pro vejer blot 300 g. og er derfor også let at tage med på farten.

Hubsan X4 Cam er dronen for dig:

Der gerne vil have en OK drone, hvor budgettet skal holdes på et absolut minimum.

2) DJI Ryze Tello – 900 kr.

DJI er kendt for at lave fantastiske droner – men ofte også i den høje ende af prisklassen. DJI er dog kommet med en prisvenlig model i deres Ryze Tello-drone. Du får selvfølgelig ikke nær de samme egenskaber som i en Phantom eller Mavic, men du får den velkendte DJI-kvalitet i en lille, lækker drone.

DJI Ryze Tello er for dig:

Der gerne vil smide en smule mere efter at få en god begynder-drone.

3) DJI Spark – 3.600 kr.

Vi bliver i DJI-boldgaden, men vi tager til gengæld et par trin op ad prisstigen. Her skal du punge lidt mere ud, men du får også enormt meget kvalitet for pengene. DJI Spark tog droneverden med storm, fordi det netop er utroligt, hvor god kvalitet man får for pengene.

DJI Spark er for dig:

Der virkelig vil have en drone, der kan det hele.

Ingen du køber en drone:

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser over, hvad dronen skal bruges til, inden du køber den. I nogle droner er der fokus på god kamerakvalitet og stabil flyvning, hvor der i andre droner er fokus på en sjov og hurtig flyvning – med mulighed for masser af tricks.

Når du kender dine behov, vil du langt bedre kunne vælge den drone, der bedst dækker dine behov.